Over ons

Princehof Vastgoed B.V.

Princehof Vastgoed is initiatiefnemer van vastgoedprojecten in de vorm van besloten fondsen. Princehof Vastgoed is de holding-maatschappij voor verschillende beheervennootschappen, die het management en het beheer van de verschillende objecten verzorgen. Het management beschikt gezamenlijk over meer dan 65 jaar ervaring in het onroerend goed en is middels zustervennootschappen actief binnen projectontwikkeling, aannemerij, makelaardij en beleggingen. De activiteiten vinden voornamelijk plaats binnen de Benelux en Duitsland. Het management van Princehof Vastgoed B.V. participeert zelf ook middels deelname actief mee in de fondsen.

Vanaf de start heeft Princehof Vastgoed alle fondsen weten te plaatsen en een uitstekend track-record opgebouwd. Hierbij hebben de fondsen altijd in lijn met de prognose gepresteerd en rente uitgekeerd. Het merendeel aan fondsen is reeds afgewikkeld.

De verwachting is dat er binnen een aanzienlijke periode geen nieuwe fondsen zullen worden gelanceerd en de focus zal komen te liggen op private placements.